Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Dood & Verderf: geen radio, wel muziek (en tv!)

Omdat de studio van Operator Radio tijdelijk dicht is (om bekende redenen), maak ik ook even geen Dood & Verderf. Om je toch door deze metal-waardige mini-apocalyps te slepen, blijf ik vrolijk mijn favoriet-neerslachtige lawaai verzamelen. Plus: een emoji-quiz om je metalkennis te testen, inclusief live video-uitslag op zondag 19 april.

Soundtrack voor een crisis

Voor de één een uitkomst, voor de ander een surrogaat: de nummers die ik mogelijk wilde draaien in Dood & Verderf, maar dan zonder de presentatie erbij. Oftewel, ruim drie uur met de beste nieuwe metalreleases op Spotify.

Baroeg gaat Live: De Grote Baroeg Emoji Quiz!

Voor metalpodium Baroeg heb ik een metal-emoji-quiz gemaakt, bedoeld om te testen hoe makkelijk (of moeilijk) je iconen weet te herleiden naar bands. 🌽 is bijvoorbeeld (je gokt het al) Korn (en nee, die zit er dus niet bij). Je antwoorden kun je opsturen, en zondagavond 19 april hoor en zie je vanaf 20.00 via een livestream op Facebook de goede antwoorden. Er zijn zelfs prijzen te winnen! (maar het is vooral erg leuk om in te vullen, hoop ik).

Het was trouwens 1 april

En daar wist Baroeg wel raad mee 😂

🦄🌈

(bron: Baroeg op Facebook)

Hopelijk tot gauw!

In grote gezondheid en een radiostudio die weer open is. Alle goeds!

Inge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: